Zajímavé akce 28. 07. 2017

Daniel Hunt projíždí 12 zemí Evropy na kole. Přitom vybírá peníze na charitu

Během léta chce Daniel Hunt svou cestou napříč Evropou vybrat 5 000 liber na The Oxford Health Charity. Proč to dělá? Chce tak vyjádřit vděk za péči, kterou britské zdravotní instituce věnovali jeho umírajícímu dědečkovi. Pro něco takového rádi poskytneme naši GPS technologii.

“Jmenuji se Daniel Hunt.


Dne 17. prosince 2016 odešel můj dědeček Allen Hunt. Zemřel v pokoji po ročním boji s rakovinou a dalšími nemocemi. Odešel v den narozenin mé ženy a mé babičky.


Děda přišel o své rodiče ve dvaceti a po zbytek života se musel spoléhat sám na sebe. Podařilo se mu vybudovat skutečný domov pro mou babičku a jejich tři děti, mého tatínka mé tety…”


Tak začíná dopis, který Daniel píše na své fundraisingové stránce. Přečtěte si ho, je dojemný a ukazuje, jak upřímně měl Daniel svého dědečka rád.

Na kole Evropou

Daniel je vděčný nemocnicím a hospici, ve kterých dědeček strávil poslední rok svého života. Za obětavou péči by se rád nějak odvděčil, proto přijal výzvu vybrat pomocí své cesty peníze na charitativní organizaci, která tato zařízení podporuje.


Ač není nijak zdatný cyklista, plánuje na kole navštívit 23 evropských států a urazit 4 500 mil, tedy asi 7 240 kilometrů. A kolik chce vybrat peněz? Rovných 5 000 liber.  

Jdeme do toho

Protože se nám moc líbí, co Daniel dělá, rozhodli jsme se, že chceme být u toho. Poskytujeme mu svou GPS technologii. Díky našemu trackeru a mapovému portálu tak mohou všichni Danielovi podporovatelé vidět, kde se se nachází. Podívejte se také!

Chcete se na něco zeptat?
Nebo zdarma otestovat naše řešení?

Nechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám.

Ebook zdarma

Opouštíte nás, aniž byste si přečetli 10 tipů, jak ušetřit na správě vozového parku?

Zanechte nám svůj e-mail a my vám zašleme e-book na pozdější čtení.