Zajímavé akce 04. 12. 2015

Kde všude byl náš lokátor v roce 2015?

Rok 2015 se pomalu chýlí ke konci. Je tedy čas bilancovat, prohlédnout záznamy a pochlubit se, kde všude byly a spolehlivě fungovaly naše GPS lokátory.


Evropa je naše

Naše společnost má pobočky v Česku, na Slovensku a také v Polsku. Tyto tři země mají naše lokátory procestované skrz naskrz. Ale náš systém sledování vozidel funguje bez problémů po celé Evropě. Trackery ji křižují v dodávkách a kamionech od Portugalska po Rusko a od Švédska po Řecko.

Kromě standardního využití pro sledování vozidel nebo nákladů jsme letos opět sledovali účastníky Mistrovství ČR v autostopu. Kufříky s lokátory tak otestovaly i ty nejzastrčenější cesty z Prahy do Athén. Více informací naleznete zde.

Ve světě se neztratí

Náš záběr ale Evropou nekončí. Spíš naopak. Běžkyně Jitka Křížová pod dohledem trackeru zvládla celou trasu The Great Wall Marathonu, který se běží na Velké čínské zdi.

Tracker se také jako doprovod turistů a dobrodruhů podíval do několika exotických zemí, jako je Bali, Srí Lanka, Mongolsko nebo Kambodža. Zákazníky máme dokonce i na Zanzibaru. I do USA nebo Kanady se naše technologie vydává pravidelně, ať už v batozích cestovatelů nebo jako hlídač hodnotných zásilek.

Velkým testem našeho vybavení bylo světové tažení publicisty Tomáše Poláčka, který v létě objel autostopem celou zeměkouli. Náš lokátor bez větších výpadků zaznamenal jeho pohyb po Evropě, Asii i Střední a Jižní Americe, aby s ním nakonec dosáhl konce světa, městečka Ushuaia.

 

Nesledujeme jen pohyb na souši

Naše technologie se ale zdaleka neomezuje jen na pevninu. Dokazuje to třeba úžasný podnik Jiřího Olivy, který právě teď obeplouvá Evropu na mořském kajaku. Naše trackery ale také lítají – kontrolují práci, kterou odvádí jedna letka práškovacích „čmeláků“ na Vysočině.

Jsme rádi, že se můžeme účastnit takového množství zajímavých aktivit. A že ať už jsou kdekoli, je na naše lokátory spoleh.

Další informace o zajímavých akcích ne jen v roce 2015 naleznete zde.

 

Chcete se na něco zeptat?
Nebo zdarma otestovat naše řešení?

Nechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám.

Ebook zdarma

Opouštíte nás, aniž byste si přečetli 10 tipů, jak ušetřit na správě vozového parku?

Zanechte nám svůj e-mail a my vám zašleme e-book na pozdější čtení.