Zajímavé akce 05. 06. 2017

Absolvovat Giro d‘Italia na koloběžce? Tým Kick Italy 2017 to dokázal. Máme důkaz!

3572 km, 21 etap. Na koloběžce. A s GPS lokátorem, který to všechno zaznamenal.


V roce 2013 se partě šesti dobrodruhů podařila neuvěřitelná věc. Na koloběžkách zvládli urazit Tour de France. Když bylo po všem, zařekli se, že takhle extrémní výzvu už nikdy nezopakují. A své slovo vlastně dodrželi: letošní Giro d’Italia byla totiž ještě náročnější!

Organizátoři proslulého cyklistického etapového závodu slibovali nejnáročnější ročník dekády a to také splnili. Koloběžkáři, kteří každou etapu projížděli vždy den před tou cyklistickou a tedy za plného automobilového provozu, si sáhli skutečně až na dno.



Bylo to peklo

Pro představu: etapy Giro d’Italia mají každá kolem 200 kilometrů a jejich výškový profil připomíná zuby lidožravého žraloka.

 

Navíc se jelo v jarním období, kdy jezdci v horských pasážích zažili nejen slunce, ale také déšť nebo dokonce sníh. Na každou etapu vyráželi ještě za tmy a dojížděli – ano, hádáte správně – až za tmy.

Není proto divu, že člen týmu Jan Vlášek celou situaci popsal jako peklo, které ovšem stálo za to. Zvládnout a dokončit něco takového je opravdu hodnotný výkon. A podařilo se to hned všem členům týmu.



GPS jako důkaz

Skutečnost, že parta chlapů na koloběžkách zvládla projet opravdu každý kilometr trasy, která prověří i ty nejnašlapanější cyklisty planety, si můžete ověřit sami na záznamu trasy z našeho GPS lokátoru.



Chcete se na něco zeptat?
Nebo zdarma otestovat naše řešení?

Nechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám.

Ebook zdarma

Opouštíte nás, aniž byste si přečetli 10 tipů, jak ušetřit na správě vozového parku?

Zanechte nám svůj e-mail a my vám zašleme e-book na pozdější čtení.