Zajímavé akce 27. 03. 2017

RunCzech se i letos poběží s naší GPS technologií. Už 1. dubna s námi můžete sledovat pražský Sportisimo 1/2maraton

Před dvěma lety jsme začali spolupracovat s organizátory prestižního běžeckého seriálu Run Czech. Letos budeme znovu u toho - a vy tím pádem také.

19. ročník pražského půlmaratonu se běží na Apríla

První dubnový den se rozběhne letošní ročník běžeckého seriálu RunCzech. Sezonu tradičně zahajuje půlmaraton v centru Prahy. O tom, že už dávno nejde jen o lokální akci, napovídá startovní listina: obsahuje jak povědomá jména elitních českých běžců, tak i exotičtěji znějící závodníky z Etiopie nebo Keni.


Organizátoři Sportisimo 1/2maratonu se také díky špičkovým závodníkům chlubí tím, že půjde o nejrychlejší půlmaraton roku. Závod se navíc pyšní zlatou známkou kvality IAAF a je vůbec největší běžeckou akcí v České republice.


Zkrátka, na lepší půlmaraton u nás prostě nenarazíte. Kdo se 1. dubna v 10 hodin nepostaví na startovní čáru na pražském náměstí Jana Palacha, jako by ani nebyl běžec.


RunCzech má letos 8 závodů

Ale pražským půlmaratonem celý běžecký seriál teprve začíná. V průběhu roku nás čeká celkem 8 akcí včetně proslulého Volkswagen Maratonu (a to nepočítáme středoškolský Juniorský maraton).


RunCzech se několikrát prožene Prahou a také Karlovými Vary, Českými Budějovicemi nebo Olomoucí. Sezonu uzavře záříjový půlmaraton v Ústí nad Labem.


Nejrychlejší závodníky a závodnice bude sledovat náš GPS tracker

Novinka z předchozích dvou let, kdy mohli zájemci díky naší GPS technologii sledovat postup nejrychlejších běžců na online mapě, se bude letos opakovat.


Opět tedy dodáme naše trackery i softwarovou platformu, která bude zobrazovat aktuální data o pozici a rychlosti borců a borkyň na čele závodu. Budete se dívat? My rozhodně ano!



Chcete se na něco zeptat?
Nebo zdarma otestovat naše řešení?

Nechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám.

Ebook zdarma

Opouštíte nás, aniž byste si přečetli 10 tipů, jak ušetřit na správě vozového parku?

Zanechte nám svůj e-mail a my vám zašleme e-book na pozdější čtení.