Blogy z cest 07. 07. 2015

Konec sledování cesty za krásami Albánie

Dures, město, kam prý cestovky od nás hodně prodávají dovolené. Byl jsem na město zvědavý. Komplexy, lehátka, lidé, lidé, lidé. Ale na dovolenou s rodinou, proč by ne. Civilizace jsme si užili při nakupování dárků dost a vyrazili na Cape of Rodon, kde je údajně kemp, kde nikdo není.

Malé překvapení bylo, že polovina pláže je oseta novými lehátky... Ale nikde nikdo :-). Užívali jsme si klidu až se kdesi zjevil fotograf, kameraman, družičky a byli jsme svědky tradičního obřadu, i společné foto máme :-). Nakonec proběhly svatby tři... Asi vyhlášené datum. Se západem slunce se pláž vylidnila a nová lehátka jsme využili pro spací tábor :-). Dopoledne jsem si udělal procházku ke krásné stavbě na konci výběžku.

Je pondělí, procházím fotky z cesty po Albánii a říkám si,  jak to zase rychle uteklo. V pátek jsme  stihli krásnou cestu SH20 a po všech předchozích taškařicích mi ani nevadilo, že je z poloviny nová ,-).

Sobotní přesun do Bosny byl stejný jako opačným směrem, skvělý. Cesty jsou tam kvalitní a provoz minimální. Kdo si chce užít hezké svezení, ať tam vyrazí.

Večerní loučení s Chárou v "Ribarske Pričně" nabralo obrátek a vlastně i loučení se skvělým výletem jsme kvalitně pokřtili Rakií, která nás provázela jemně celou cestu ,-).

Ráno v neděli velká snídaně, další loučení, tentokrát jen s vodou na cestu a vyrazili jsme na nejdelší přesun celé cesty, k domovu. Celkem jsme ujeli 4807 km, 3x položili kolegové stroje, na žluťákovi se vyklepaly dva šrouby, Kawasaki praskla podsedlová vzpěra a mě upadla na botě podrážka ,-). Děkuji panu Škrancovi a tím i společnosti GPS Dozor za krabičku na sledování, díky které jste mohli být celou dobu s námi ,-). A někdy příště, na viděnou...

Chcete se na něco zeptat?
Nebo zdarma otestovat naše řešení?

Nechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám.

Ebook zdarma

Opouštíte nás, aniž byste si přečetli 10 tipů, jak ušetřit na správě vozového parku?

Zanechte nám svůj e-mail a my vám zašleme e-book na pozdější čtení.