Zajímavé akce 28. 05. 2018

Bez máminých sukní. V outdoorové Admenture budou soutěžit týmy tátů a synů

Cestovatelský závod, checkpointy a výzvy. Hřištěm je celá Česká republika, cílem je stmelení kluků s jejich táty. Prázdninové dobrodružství Admenture začíná 31. května 2018.

Udělat z kluků chlapy

„Chlapem se nerodíme, tím se stáváme. Počítače jsou super, ale prosedět u nich dětství bez vzoru ve svém vlastním tátovi není cesta, jak jednou být tím nejlepším partnerem, oporou a hlavou rodiny.“


To je motto outdoorového závodu Admenture. A platí nejen pro kluky, ale koneckonců i pro jejich táty. Nápad uspořádat letní cestovatelskou soutěž pro týmy otců a synů se snaží vytvořit ty nejlepší podmínky pro to, aby mohl každý kluk poznat ve svém tátovi skutečný vzor.


Vlaková jízdenka nabitá na víkend. A to je vše

Rodinné vztahy prověří (a doufejme že hlavně stmelí) 4 dny (3 noci) cestovatelského dobrodružství, okořeněného desítkami checkpointů a výzev po celé republice.


Kluci a tátové dostanou do vínku jízdenku od Českých drah, díky které mohou celý víkend bezplatně cestovat. Ale žádné další pohodlí je nečeká, ani přespání u známých není dovoleno. Jde tu přece o dobrodružství!

Outdoorový GPS tracker pohlídá závodníky

Každý tým dostane také náš outdoorový GPS tracker, který bude po celou dobu závodu sledovat jeho pohyb. Díky tomu budou organizátoři mít přehled, kde se jaký tým zrovna nachází a zda se mu podařilo uskutečnit všechny úkoly.


A něco nám říká, že sledování polohy na mapě využije také nejedna maminka, která bude na dálku počítače držet palce svých chlapům…

Chcete se na něco zeptat?
Nebo zdarma otestovat naše řešení?

Nechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám.

Ebook zdarma

Opouštíte nás, aniž byste si přečetli 10 tipů, jak ušetřit na správě vozového parku?

Zanechte nám svůj e-mail a my vám zašleme e-book na pozdější čtení.