Blogy z cest 29. 08. 2013

Cesta Praha - Spreewald

Dnes (28.8.2013, pozn. redakce) jsem se rozhodl, že konečně vyrazím, a to tam, kde bude momentální předpověď alespoň trochu ucházející. Vybral jsem tedy jeden směr a vydal se poznávat naše severozápadní sousedy. Jih, ač mě to mrzí, byl i dnes ve znamení velkého slejváku. Chci se podívat i do Szczecina, protože jsem na něj slyšel samou chválu. Vedle toho by bylo prima skouknout i Hamburk a Luebeck. Mám na cestu přibalený tablet a trochu spolu bojujeme, takže budu kratší, než v předchozích zprávách, které jsem psal před výjezdem. 

O původním plánu Petrovy cesty se můžete dočíst zde.

Cestu jsem zvolil mimo dálnice, protože jinak by to v placatém Německu byla děsná nuda. Německá strana Česko-saského Švýcarska docela mile překvapila a terén byl velice zábavný. Jakmile jsem se ale posunul severněji, kopce byly ty tam a tak mi cestu okořenily párkrát akorát bleskové přeháňky. Něco jsem zachytil na fotkách, takže přikládám. Alespoň jsem teď po delší době opět viděl modré nebe. Ta modra je tak pozitivní barva:-).

Modré nebe nad Spreedwaldem.

Teď už odpočívám po dobré večeři v hotelovém pokoji a moje cenná kočka si hoví před vchodem pod plachtou. Asi je ji tam dobře, ani nedutá a nedává o sobě vědět. Zítra po snídani vyrážím směr moře:-). Na koupačku to nebude, ale mohla by to být pěkná projížďka. Další den opět určitě připraví pěknou porci zážitků.

V galerii naleznete fotky z dnešního rána, i s nečekaným černým pasažérem, těsně před odjezdem k Severnímu moři. 

Chcete se na něco zeptat?
Nebo zdarma otestovat naše řešení?

Nechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám.

Ebook zdarma

Opouštíte nás, aniž byste si přečetli 10 tipů, jak ušetřit na správě vozového parku?

Zanechte nám svůj e-mail a my vám zašleme e-book na pozdější čtení.