Zajímavé akce 25. 03. 2015

Co nás čeká v létě 2015?

Rádi se zapojujeme do zajímavých dobrodružství. Chceme vidět naše GPS trackery v akci. Sledujeme, jak si vedou v náročných podmínkách. Na základě získaných zkušeností vylepšujeme přístroje i software. Na jaké bláznivé a odvážné výpravy se můžeme těšit letos?

 

2. mistrovství ČR v autostopu

Po úspěšném, zábavném a velmi povedeném prvním ročníku Mistrovství ČR v autostopu se postaví na start noví závodníci. A náš sledovací kufřík bude opět sledovat postup všech stopařů.

Start: 15. 6. 2015

Více na: http://www.jedu.cz/cs/mistrovstvi-cr-v-autostopu

 

Kayak Around Europe

Nádherný nápad. Nasednout v centru Prahy do mořského kajaku, po Vltavě a po Dunaji dopádlovat do Černého moře. Obeplout celou Evropu podél břehů. Vrátit se do Prahy ze severu po Labi.

20 000 kilometrů, 1000 dní na cestě. A vy budete u toho, všechno uvidíte na online mapě díky našemu GPS trackeru.

Start: 4. dubna 2015

Více na: http://www.kayakaroundeurope.com/

 

The Great Wall Marathon

Jitka Křížová je maratonská běžkyně a průvodkyně nevidomých běžců. Letos si dala velký cíl: uběhnout The Great Wall Marathon, maratonský běh na Velké čínské zdi.

Při tomto extrémně náročném závodě ji bude pohánět vědomí, že výtěžek z dražby pamětní maratonské medaile věnuje na podporu nevidomých běžců. A sledovat a fandit ji budeme moci online pomocí GPS Dozor Trackeru.

Start: 16. 5. 2015

Více na: https://www.odstartovano.cz/Projekt/Detail?id=265

 

Albánie křížem krážem za 17 dní

Sledujte motorkářskou výpravu do Albánie. Martin, Ondra a Milan nasednou na své mašiny a projedou velkou část této nádherné hornaté země. Společně s mototrips.cz a naším GPS lokátorem budete u toho.

Start: 20. 6. 2015

Více se dozvíte tady:www.gpsdozor.cz/sledovani-cesty-albanie

 

Navigation Rally

1300 kilometrů dlouhý navigační závod pro expediční vozy. Opravdové terénní dobrodružství, při kterém posádky offroadových aut pokoří všechny možné trasy Slovenska, Maďarska, Srbska, Černé Hory a Bosny.

Závodníci budou projíždět kontrolními stanovišti, které prověří jejich schopnosti. Některé budou natolik nepřístupné, že bez navijáku na autě se k nim posádka nedostane. A průjezd kontrolními body budou nekompromisně hlídat naše GPS trackery!

Start: 10. 7. 2015

Více na: http://navigationrally.com/

Chcete se na něco zeptat?
Nebo zdarma otestovat naše řešení?

Nechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám.

Ebook zdarma

Opouštíte nás, aniž byste si přečetli 10 tipů, jak ušetřit na správě vozového parku?

Zanechte nám svůj e-mail a my vám zašleme e-book na pozdější čtení.