Zajímavé akce 15. 05. 2014

Sledujte Mistrovství ČR v autostopu: GPS lokátory v akci

Dojet stopem z Prahy na Gibraltar a zpět. To a řadu dalších úkolů budou muset splnit závodníci historicky prvního Mistrovství ČR v autostopu. Dohlédnou na ně GPS lokátory, díky kterým budete moci online sledovat jejich cestu na webu pořádající cestovní kanceláře JEDU.cz. GPS Dozor je hlavním partnerem projektu.

 

Deset dvoučlenných posádek odstartuje v pondělí 16. června z Prahy směr Gibraltar. Po cestě budou muset splnit 5 úkolů:

  • vykoupat se v moři
  • vylézt na kopec vysoký alespoň 150 m pěšky
  • vyfotit se před prvoligovým stadionem
  • navštívit jeden hrad nebo zámek
  • vyfotit se se starostou nějaké obce, kterou budou projíždět

V průběhu putování je čeká povinných 7 hodin spánku a přesně 24 hodin budou muset strávit v cílové destinaci. Pak bude následovat cesta zpátky do Prahy. Po celou dobu bude cestovní kancelář JEDU.cz zveřejňovat polohu, fotky a cestovatelské zážitky na svém webu. A veřejnost bude moci hlasovat pro tu nejsympatičtější posádku.

A kdo bude vítěz? Porota sečte body za rychlost i sympatie veřejnosti a odečte body za nesplněné úkoly. Každý porotce pak může přidělit jeden svůj dodatečný bod podle vlastního uvážení. Vítěz získá poukaz na letenky v hodnotě 40 000 Kč, ani ostatní soutěžící ale rozhodně nepřijdou zkrátka.

Firma GPS Dozor jako hlavní partner projektu poskytne všem soutěžním týmům GPS Dozor Trackery, díky kterým se bude jejich cesta zaznamenávat 24 hodin denně na speciálně připravené online mapě. Více informací o tomto mistrovství najdete na adrese http://www.jedu.cz/cs/mistrovstvi-cr-v-autostopu.

 

Chcete se na něco zeptat?
Nebo zdarma otestovat naše řešení?

Nechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám.

Ebook zdarma

Opouštíte nás, aniž byste si přečetli 10 tipů, jak ušetřit na správě vozového parku?

Zanechte nám svůj e-mail a my vám zašleme e-book na pozdější čtení.