Zajímavé akce 25. 05. 2016

V létě 2016 nás čeká spousta výzev a dobrodružství

Během léta plánujeme opět prověřit spolehlivost, výdrž a přesnost našich GPS lokátorů v zátěžových situacích. Zároveň si také chceme užít pořádnou zábavu. Proto se neváháme zapojit do zajímavých a dobrodružstvím vonících nápadů. Jaké to budou letos? Podívejte se.

 

Běžecký seriál RunCzech

Série závodů RunCzech se prožene Českou republikou. Letošní novinkou je využití naší technologie: už od zahajovacího květnového Volkswagen Maratonu Praha můžete díky našim GPS lokátorům sledovat pozici vedoucích závodníků přímo na online mapě.

A platí to pro všechny závody, které se v létě poběží v Českých Budějovicích, Olomouci, Praze nebo Ústí nad Labem.

 

Mistrovství ČR v autostopu

Tuhle akci, kterou podporujeme od samého počátku, asi není nutné dlouze představovat. Soutěž týmů, soupeřících o to, kdo autostopem dorazí do určeného cíle, už dávno vstoupila do obecného povědomí. Každý pohyb soutěžících sledují naše speciálně upravené cestovatelské GPS lokátory.

A kam se jede tentokrát? To se dozvíte na oficiálním webu závodu.

 

Feldou do Číny

Feldou? Snad se tím nemyslí Škoda Felicie, říkáte si. Ano, myslí. Dva studenti pražské techniky Ondra a Makr se pokusí dojet ve starých škodovkách až na hranice Číny.

Zatím na cestu sbírají prostředky na HitHitu, ale naši podporu mají už teď jistou.

 

Na motorce za krásami Albánie podruhé

Už loni jste mohli podrobně sledovat prázdninovou cestu motorkářů Martina a jeho kamarádů do Albánie. Poutavě psaný blog a přesný záznam trasy z GPS lokátoru vám jejich zážitky přiblíží i letos. 

 

Kayak Around Europe

Jirka Oliva se na cestu vydal před rokem. V mořském kajaku obeplouvá evropský kontinent. Co už má za sebou? Jak velký kus cesty ho ještě čeká? To můžete sledovat na Jirkově webu, kde přesný záznam trasy obstarává náš neúnavný GPS lokátor v robustním voděodolném pouzdře.

 

Ultramaratonec v akci

Po běhu Sněžka - Třebíč ultramaratonce Štěpána Dvořáka, o kterém jsme psali v dubnu čeká Štěpána další výzva. Tentokrát 28. a 29. května 2016 (Běh 280 km: Lysá hora - Třebíč). Jestli se dočkáme i dalších extrémních běhů ještě uvidíme.

Chcete se na něco zeptat?
Nebo zdarma otestovat naše řešení?

Nechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám.

Ebook zdarma

Opouštíte nás, aniž byste si přečetli 10 tipů, jak ušetřit na správě vozového parku?

Zanechte nám svůj e-mail a my vám zašleme e-book na pozdější čtení.