Zajímavé akce 22. 12. 2017

Tolik dobrodružství za jeden rok! Podívejte se, co všechno zažily naše GPS trackery v roce 2017

Nekonečné kilometry divočinou a exotickými zeměmi. Extrémní sportovní výkony. Vysoké rychlosti i velké vzdálenosti. Setkání a příběhy, na které budou jejich účastníci vzpomínat do konce života. Byli jsme u toho.

RunCzech


Běžecký seriál RunCzech zahrnuje jak světoznámý Volkswagen Prague Marathon, tak další městské běhy odehrávající se v po celé České republice. Naše GPS trackery sledovaly přední běžce všech závodů, takže diváci mohli na online mapě sledovat pozici první ženy a prvního muže závodu.



Žigulem kolem světa

Objíždět zeměkouli na různých starých samohybech je zdá se český fenomén. Moc rádi jsme poskytli GPS sledování Petrovi s Filipem, kteří vyrazili kolem světa žigulíkem z roku 1975. Plán je ujet 50 000 kilometrů! Sledovat je můžete zde.


Kick Italy


Snad nejtěžší cyklistický závod světa Giro d talia měří 3572 km a má 21 etap. Podpořili jsme tým, který tuto trasu pokořil na koloběžkách! Více info zde.


MČR v autostopu

Také 4. ročník Mistrovství ČR v autostopu proběhl pod dohledem našich nezničitelných GPS trackerů. A měly co dělat. Účastníci totiž museli stopem dorazit až do Oděsy a to po trase, jejíž minimální délka byla 4 800 km! Více info zde.



Ultramaratonec Štěpán Dvořák


Extrémní vytrvalec, běžec, plavec a vůbec všestranný sportovec Štěpán Dvořák si rád dává neuvěřitelné výzvy. Letos zvládnul 3 opravdu náročné úkoly a my byli u toho.


LowCost race

Když se rozhodnete zúčastnit tohoto závodu, může se vám stát cokoli. Musíte procestovat Evropu jen s 2 500 korunami v kapse, bez jakékoli pomoci přítel. Když si pak stopnete letadlo nebo vás známý zpěvák pozve na pódium, berete to jako součást jednoho velkého dobrodružství...


Daniel Hunt - Evropou na kole

Angličan Daniel Hunt strávil léto v sedle bicyklu. Cestoval napříč Evropou ve snaze vybrat 5 000 liber pro nadaci Oxford Health Charity. Chtěl tak poděkovat za péči, kterou britské zdravotní instituce věnovali jeho umírajícímu dědečkovi. Danovi jsme půjčili GPS tracker, který zaznamenal každý kilometr jeho cesty.


Cesta na Sever s Mototrips

Parta českých motorkářů se vydala procestovat sever Evropy. Přinášeli jsme vám detailní informace o jejich cestě den po dni. 


Jawa Jižní Amerikou ve stopách čechů

Filip s Kristýnou jsou zapálení jawaři. Motorky Jawa milují. Když se na nich rozhodli procestovat část Jižní Ameriky a hledat tam stopy českých krajanů, nemohli jsme je odmítnout. Naše GPS trackery jim párkrát pomohly i s navigací. A po Filipovi v Argentině dokonce pojmenovali sochu!


Jackson Trophy

Nejen na souši jsou naše GPS trackery užitečné. Na začátku září třeba dohlížely na prestižní rybářské závody na Hracholuské přehradě.



Chcete se na něco zeptat?
Nebo zdarma otestovat naše řešení?

Nechte nám na sebe kontakt, ozveme se vám.

Ebook zdarma

Opouštíte nás, aniž byste si přečetli 10 tipů, jak ušetřit na správě vozového parku?

Zanechte nám svůj e-mail a my vám zašleme e-book na pozdější čtení.