Interesting events 24. 01. 2019

Poohlédnutí za rokem 2018!

Rok 2018 je za námi a my můžeme z bezpečné vzdálenosti zhodnotit, co zajímavého nás v jeho průběhu potkalo. Jedno víme jistě: bylo toho dost!


Strašák jménem GDPR

Loňský rok byl bezesporu ve znamení GDPR. Pamatujete? Lidé kolem této zkratky doslova šíleli, celé firmy procházely školením a různí podnikavci nabízeli předražené kurzy, na kterých jste se nic nedozvěděli.

My jsme to sledovali s klidem. Věděli jsme, že v oblasti sledování vozidel se toho zas tolik nezmění. A jak už jste asi zjistili i vy, příliš se toho nezměnilo ani v jiných oblastech podnikání.


Známá dobrodružství v novém kabátě

Během celého roku jsme se vraceli k podpoře různých dobrodružných podniků. Tyhle akce nás moc baví - a zároveň si při nich skvěle otestujeme naši GPS technologii v nejrůznějších podmínkách.

Po dlouhých 3 letech se domů vrátil Jiří Oliva. Jeho akce Kayak Around Europe nemá obdoby - cílem bylo obeplout evropské pobřeží na mořském kajaku. Tento cíl sice nebyl zcela naplněný, ale těžko říct, jestli to vůbec vadí - vždyť Jirka urazil na svém plavidle 11 543 km a zažil toho tolik, že ta cesta prostě stála za to!


Také Motorkáři z party Mototrips si naše GPS trackery opět přibalili na cestu. Tentokrát byla cílem Bosna a Hercegovina a už jen fotky v jejich reportu hovoří za vše.

Naše osobní GPS trackery si zahrály velmi důležitou roli hned při několika sportovních akcích. Sledovaly vedoucí běžce v závodech série Runczech, které díky tomu mohli lidé sledovat přímo na webových stránkách.

Trackery také bez přestávky dohlížely na soutěžící Mistrovství ČR v autostopu, kteří se museli co nejefektivněji dostat do Makedonie a zpět (urazili přitom 5 500 km).

Naše sledovací technologie dohlížela také na účastníky závodu LowCost Race, kde měli soutěžící pouze 5000 Kč a 10 dní k procestování půlky Evropy a splnění 40 checkpointů. Doteď jsme moc smutní z neštěstí, které se při něm přihodilo.


Nové v roce 2018: Dobroběžka a Admenture

V roce 2018 nás také oslovily dva nové nápady. Marek Jelínek si slíbil projet Asii na koloběžce, aby vybral peníze pro nejchudší děti z Bangladéše. Krásný nápad, který propojil dobrodružství s dobrým úmyslem - ten jsme prostě nemohli nepodpořit. Stejně nás nadchl také Admenture, soutěž otců a synů plná dobrodružství, cestování a zapeklitých výzev. Měla stmelit kluky s jejich táty a myslíme, že se to opravdu podařilo.


Do you want to ask us something?
Want to test our system for free?

Leave us your contact info, we'll get back to you.

Ebook zdarma

Opouštíte nás, aniž byste si přečetli 10 tipů, jak ušetřit na správě vozového parku?

Zanechte nám svůj e-mail a my vám zašleme e-book na pozdější čtení.