Interesting events 22. 01. 2020

Nahlédnutí do logů: Jak vypadal rok 2019?

Další rok uběhl jako voda a my se už tradičně ohlížíme za uplynulými měsíci s letopočtem 2019. Jaká dobrodružství zažily naše lokátory na vodě, ve vzduchu a na zemi?


Národní rekord v počtu ujetých kilometrů elektromobilem za 24 hodin

1 elektromobil, 3 řidiči, 24 hodin, 1 823 kilometrů. Náš tracker měřil úspěšný pokus o překonání národního rekordu. Cílem bylo urazit v elektromobilu nejdelší vzdálenost za 24 hodin. Realizace se ujali nadšenci z redakce magazínu fDrive. Za volantem strávili více než 18 hodin a něco přes 5 hodin strávili nabíjením.



Tramvaj T3 COUPÉ jako součást konference Webexpo

Součástí loňského ročníku webdeveloperské konference Webexpo 2019 byla klasická pražská tramvaj s označením T3 COUPÉ. Jezdila Prahou a konaly se v ní zajímavé přednášky a diskuze. Aby účastníci věděli, kdy jim tento spoj jede, mohli sledovat jeho pohyb díky naší aplikaci.


Noví cestovatelé na palubě, nová dobrodružství s vůní dálek

Letos jsme poznali nové tváře lidí, kteří nás inspirovali svými dobrodružnými nápady. Jan Duraj s naším lokátorem přešel napříč celou Českou republiku, a nedělal to jen tak pro radost, ale s velmi bohulibým cílem.

Filip Tomášek se vydal na cestu do Gruzie. Na babetě! Jestli tam opravdu dorazil, mohli (nejen) jeho blízcí zjistit díky naší sledovací technologii.

A aby toho nebylo málo, podpořili jsme expedici Sámoška. Ne, nešlo o nákup potravin na víkend, ale o výpravu do laponské divočiny na vlastnoručně vyrobených plavidlech.



Staré známé jsme neopustili

Za zmínku stojí také skutečnost, že jsme nadále podporovali projekty a lidi, kteří se k nám připojili už v předchozích letech. Sledovali jsme tedy závody série Runczech, ultramaratonec Tomáš Dvořák „s námi“ běžel 1 035 km přes Slovensko a Českou republiku, proběhl další ročník Mistrovství ČR v autostopu a X-Challenge. A parta motorkářů z Mototrips s našimi trackery projela jednu z nejkrásnějších cest světa, irskou Wild Atlantic Way.


Rok 2020 klepe na dveře

Právě otevíráme novou kapitolu s letopočtem 2020. Už teď víme, že nás čeká spousta dobrodružství. Co nevidět se o ně podělíme i s vámi. Sledujte nás třeba na Facebooku a Instagramu, ať o nic nepřijdete.

Do you want to ask us something?
Want to test our system for free?

Leave us your contact info, we'll get back to you.

Ebook zdarma

Opouštíte nás, aniž byste si přečetli 10 tipů, jak ušetřit na správě vozového parku?

Zanechte nám svůj e-mail a my vám zašleme e-book na pozdější čtení.